Loading…

Naše usluge

Uređenje interijera

Uređenje interijera specifičan je segment arhitektonskog djelovanja, koje podrazumijeva maksimalno uvažavanje interesa, potreba i stavova korisnika, odnosno investitora. Projekt uređenja interijera može biti kompletan (od završnih građevinskih radova do opremanja namještajem), ili može sadržavati samo neke od stavki.

U osnovi dijelimo ga na idejni i izvedbeni, a može biti i kombinacija.

  • U idejni projekt spada dolazak na teren i mjerenje postojećeg stanja, te razgovor sa klijentima o njihovim željama i potrebama. Potom formiranje koncepcije kao okosnice za vođenje uređenja interijera, te radi bolje komunikacije 3D vizaulizacija. 3D vizualizacija je način na koji klijent može vidjeti stvarno stanje i možemo mjenjati po potrebi sve što želimo dok ne dođemo do konačnog cilja, a to je zadovoljstvo klijenta. Današnja tehnoligija omogućuje jako vjernu prezentaciju i prije nego dođe do izvedbe, tako da danas nije bitno gdje se nalazili, sve skupa možemo odraditi idejno.
  • Izvedbeni projekt je malo drugačiji, što mu i samo ime govori. Tu spadaju točne dispozicije namještaja, postava pločica, obloga zidova, utičnica, rasvjetnih tijela itd. sa stvarnim mjerama. Osim tlocrtne dispozicije tu se bavimo i izbor namještaja, zavjesa, tepiha i popratnog interijerskog tekstila, te nacrtima namještaja po narudžbi. Prema dogovoru može obuhvatiti i kontakt sa dobavljačima i nadzor nad dizajnerskim radovima. Ideje iz glave prenosimo na “papir” spremne za bilo kojeg majstora koji dolazi.

Projekt ne obuhvaća izradu dokumentacije potrebne za ishodovanje građevne dozvole i nadzor nad tim dijelom radova.

Online dizajn

Jednostavno rješenje iz vlastitog doma za svoj vlastiti dom. Kao što smo već rekli, danas nam tehnologija toliko toga omogućuje da više nije ni bitno gdje se vi geografski nalazili.

Idejni projekt se može odvijati i online. Komunikacija se odvija virtualnim putem, od tlocrtne dispozicije, rješenja sa prijedlogom odabira obloga do kompletne 3D vizualizacije prostora i prijedlog odabira namještaja.

Organizacija prostora

Znate što želite, ali ne znate gdje  smjestiti. Muči vas tlocrtni raspored, organizacija prostora u vašem domu ili poslovnom prostoru? I tu smo za vas. 

Na temelju postojećeg tlocrta izrađuje se novi tlocrt koji obuhvaća tlocrtnu dispoziciju rasporeda prostora sa ucrtanim namještajem i prijedlogom rasvjete te smjerom postavljanja podnih obloga. Prilagođavamo tlocrt vašim potrebama.  Može postojati kao usluga sama za sebe ili kao dio kompletne usluge uređenja prostora.

3D vizualizacija prostora

Iako je 3D vizualizacija sastavni dio svakog projekta uređenja interijera, prema zahtjevu korisnika može biti i samostalna usluga. Usluga se može koristiti i za korisnike nekretnina za prodaju. 

Prezentacijom stana ili nekog drugog objekta u 3D vaš krajnji korisnik može vidjeti drugačiju viziju prostora koji kupuje.

Preuređenje nekretnina za prodaju

Često se nalazimo u situaciji da objekt koji se prodaje nije prezentabilan. Ako imate nekretninu koju želite prezentirati u najboljem svijetlu, radimo i taj dio za Vas. Usluga uključuje davanje savjeta i rješenja sistemom MOOD BOARDa, te završno dekoriranje. Usluga ne uključuje 3D vizualizaciju.

Dodatne usluge

  • Makeover
  • Dekoriranje
  • Odabir boja
  • Plaćanje na rate: (Maestro, Visa, Mastercard, American Express i Diners)​