Loading…

O nama

O nama

ZDizajn

ZDizajn  je obrt specijaliziran za upravljanje projektima dizajniranja  interijera (i namještaja) u stambenim  i poslovnim prostorima.  Osnovan 2003. godine u Zadru, obrt djeluje na tržištu  pod stručnim vodstvom dipl. produkt dizajnerice Vesne Zubčić i kao takav je u tijeku s međunarodnim trendovima u dizajnu interijera

NEŠTO VIŠE O NAMA...

Uvijek nastojimo biti bliski s potrebama naših klijenata i uz veliku pažnju koju poklanjamo detaljima i optimizaciji troškova, ZDizajn u svakom novom projektu nastoji biti inovativan, osmisliti nove mogućnosti te pronaći udobnost koja je odraz klijentovog karaktera.

Vesni je u radu vrlo važna komunikacija s klijentima  i povezanost  klijenata  s prostorom. U svom radu na prvom mjestu nastoji razumjeti klijenta i shvatiti njegove potrebe, a tek potom sugerirati i svojim kreativnim idejama zadobiti njihovo povjerenje. Uz takav pristup uspijeva spojiti staro i novo te prostor učiniti ugodnim i funkcionalnim za svakodnevnu uporabu.

Bez obzira radi li se o prostoru stambene ili poslovne namjene, Vesna će korištenjem raznolikih materijala i stilova pomoći stvoriti prostor koji odgovara klijentovim  potrebama, koji pozitivno utječe na ljude koji borave u istom, a ujedno i prostor koji godi našem oku.


Ono što će na kraju biti percipirano kao “ugodan prostor”, “prostor sa dobrom energijom”, “lijep prostor” zapravo je pomno osmišljen dizajn.


Kroz godine rada Vesna i dalje uči i educira se jer formalno obrazovanje je samo temelj, a svaki novi projekt je novo učenje o materijalima, bojama, stilovima i tehnikama. Također uči kroz razne stručne seminare i različite manifestacije koje se tiču dizajna interijera i arhitekture općenito.

Pratite nas na Facebooku

Vjerujem da možemo živjeti u drugačijem svijetu, onom koji je pun jedinstvenih i inspirativnih predmeta, prostora, mjesta i doživljaja. Dizajn je oduvijek oblikovatelj našeg svijeta...Moja želja je da vidim sretne ljude koji žive u suvremenom svijetu, ljude koji su spremni uskladiti svoj životni prostor sa svojim potrebama ...."

Vesna Zubčić