Loading…

Tri inspiracije u 2018. godini

Tri inspiracije u 2018. godini

1. VELVET

Započeli smo ga lagano unositi u 2017, ali 2018 ga obožava. Dosta dugo je smatran staromodan, ali polako se vrača kao luksuzan i zanimljiv namještaj. Sama pomisao na sofu od velveta u glavi stvara udobnost i luksuz i pomalo djeluje otkačeno.

Pomiješan sa jačim tonovima koje unosi 2018. dolazi još više do izražaja njegova jačina.

IMG_4196.square_810724c7-e4a3-46e0-a40a-50850f354b82_grande (1)
BLANCA PETROL VELVET SOFA from Att Pynta Ltd
2. TROPSKA TEMA

Nastavak prošlogodišnjeg tropskog trenda možemo vidjeti u još jačim zelenim bojama. Razmislite o printovima velikih listova, ogromnih insekata, teme safarija i egzotičnih ptica. Ananas nas i dalje zabavlja.

tropical design
New Voyager dining collection by Dunelm
3. DETALJI U METALU

Unošenje metalnog akcenta u prostor nije ništa novo, ali velika je razlika u izboru metala, manje bakra i ružičastog zlata, a više mjedi! Mjed je najsofisticiraniji i organskiji od ostalih metala. Komadi namještaja , ogledala i ostali detalji doprinose luksuznom akcentu u svakoj prostoriji. 

Lampe i manji detalji su savršen način dodavanja novog trenda u prostoriju bez prevelikog ulaganja. Još ako pomješate mjed sa mramorom i uveli ste 2018tu na velika vrata u svoj dom.

I naravno pričamo o vašem domu, znači u njemu vas treba okruživati samo ono što vas čini opuštenijim, sretnijim… Izaberite nešto od trendova ☺.